От Левски обясниха провала на сделката: Дълговете на клуба се оказаха непреодолима пречка

253
Левски позиция

Левски излезе с официална позиция след разпространената информация, че продажбата на клуба няма да се осъществи. „Сините“ обявиха и причините, които са попречили за осъществяването на сделката.

A основната спънка са се оказали огромните дългове на клуба.

„Левскари,

ПФК Левски направи всичко възможно за осъществяване на сделката по прехвърляне на собствеността на клуба. Клубът предостави цялата необходима информация и съдействие при преговорите с потенциалния инвеститор.

Никой от ръководството на ПФК Левски не е поставял никакви условия пред „Sport Republic“, освен гарантиране устойчивото развитие на клуба. Постигнато бе пълно съгласие с потенциалния инвеститор в тази насока.

За съжаление някои задължения натрупани през последното десетилетие се оказаха непреодолима пречка за осъществяване на сделката“.

Реакцията от „Герена“ идва само час след като от United Group официално и изненадващо обявиха, че сделка няма да има, въпреки че до момента преговорите се движеха с добър успех.

Виж още:За ЧРД на Мъри: ПОТВЪРДЕНО – сделка няма! Шолак би шута на ЛевскиВъв връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Repub…Feb 13 2023bgsport.net

Коментари