Левски прави любопитна трансферна комбинация: Яя Меледже много скоро трябва да премине на „Герена“

2096

20-годишният котдивоарец Яя Меледже има договор с „канарчетата“ до края на сезона, но БЛИЦ разкри още в края на декември, че няма желание да играе повече в клуба.
Правата на Меледже са поделени между бившия бос на Ботев – Румен Чандъров и пловдивчани. Футболният деятел държи 60%, докато 40% са при канарчетата. В близките дни Яя ще премине в Септември (София), като Чандъров ще плати на Ботев останалите 40% и ще има пълни права над халфа.
Веднага след като пристигне в Септември, Меледже ще бъде преотстъпен под наем в Левски.Ясна е причината Левски да цикли със селекцията. Футболисти отказват на „сините“ заради Делио Роси, ето какво ги плашиФеновете на Левски и кадрите със събличането на Ивайло Петев и играчи не са най-отблъскващото за тра…Jan 17 2018bgsport.net

Това се прави, защото футболистите няма право на два трансфера в един прозорец. Меледже ще играе като преотстъпен на „Герена“ до края на сезона, а в договора ще има клауза за откупуване.
С тази врътка Левски избягва едновременни преговори с двете страни притежаващи правата на Меледже – Ботев и Румен Чандъров, при които нещата могат много да се усложнят и цената да се завиши.
Източник blitz.bgДелио Роси погреба „сините“ надежди за успех през този сезон. Италианецът поиска да се гледа реално на ситуацията в ЛевскиТреньорът на Левски Делио Роси говори пред медиите в Малта, където „сините“ са на лагер. Италианския…Jan 16 2018bgsport.net

Коментари