левски

Румънският вестник „Мониторул де Ботошани“ твърди, че Левски се е разминал с една от основните си трансферни цели през това лято. Според информацията, „сините“ са имали сериозен интерес към халфа на Ботошани – Лоран Фюльоп.

Българският клуб дори е пратил емисари на мача с Поли (Яш), като изявите на полузащитника са били следени изключително внимателно. От „Герена“ обаче са се оказали губещи в борбата за подписа на играча, тъй като той е приел офертата на унгарския Академия Пушкаш.Сериозно напрежение в Левски: Хубчев удари по масата, иска в отбора чужденциСериозно напрежение се е създало в Левски преди очакваното пристигане на Петър Хубчев, който почти с…May 14 2019bgsport.net

През този сезон техничарят се представя силно и има осем гола и три асистенции в шампионата. Това му позволи и да дебютира за националния отбор на Румъния до 21 години.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Левски обсъжда три потенциални кандидатури за поста спортен директор.
Незаетата длъжност трябва да бъде попълнена до началото на следващото първенство.

Изпълнителният директор на сините Павел Колев засега не се справя със спортните дела – шумно защитаваният от него треньор Георги Дерменджиев бе уволнен доста след като му бе прочетена присъдата, а и повечето зимни попълнения са със статут на резерви.

За целта ще бъдат форсирани преговорите за нов спортен директор, който да се занимава с тази материя и съответно да си носи отговорност, пише „Тема спорт“.
Новият треньор Петър Хубчев е дал съгласието си за предложените два варианта и лично се познава с хората.

Единият е Димитър Димитров-Херо, а другата идея е главният скаут Богдан Патрашку да бъде с повече правомощия освен гледането и предлагането на играчи. Има и трета кандидатура, която се пази в тайна. Силният човек в клуба Васил Божков е оставил на Павел Колев сам да избира спортен директор. Остава загадка защо изобщо не е обсъждан Наско Сираков, който е доста близък с настоящия изпълнителен директор.

Ситуацията с Херо обаче е сложна, защото той води дело в УЕФА с казахстанския Иртиш относно начина им на раздяла. Възможно е, докато трае делото, или минимум до края на тази година, Димитров да не може да работи никъде, защото в противен случай ще му отпадне евентуална финансова компенсация от Иртиш.Хубчев ще даде шанс на всеки в Левски, продажбата на Костов става все по-реалнаСигурният нов треньор на Левски Петър Хубчев ще даде възможност на всеки един от настоящите футболис…May 15 2019bgsport.net

Коментари