Извънредно решение в Левски – селекцията се преустановява

1666
наско божков

Ръководството на Левски временно преустановява работата си по входящи трансфери в клуба, съобщава Топспорт. Причината е настъпилият треньорски хаос на „Герена“ и предстоящото Общо събрание, на което се очаква да има сериозни промени на всички управленски нива в столичния гранд.

Въпреки крещящата нужда от нови попълнения, към този момент левскарите ще трябва да се оправят с наличния потенциал в своя състав.

Едва след назначаването на нов наставник ще се мисли за подсилване на отделни позиции. Качеството на селекцията зависи и от финансовата инжекция, която на „Герена“ ще получат от подобрения договор със своя генерален спонсор.

Припомняме, че в Левски търсят трескаво нов централен нападател. Фаворит за позицията беше Преслав Боруков, но той избра да продължи кариерата си в Унгария. Все още вариант за атаката е Исмаил Иса, но шансовете му за договор намаляват с всяка изминала минута.

Виж още:Семейна приказка: Наско тръгна да се моли на спонсори с ИлианаДнес имаше преговори между собственика на Левски Наско Сираков и представители на букмейкъра „Палмс …Aug 25 2021bgsport.net

Коментари