Мечтата „Мъри“ май е пак мираж! Наско започна разговори с Херо

1077
херо

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за нов треньор. След разговорите със Станимир Стоилов, Вълка си подсигурява и други опции. В тях влиза Димитър Димитров, който е без работа след като бе освободен от Берое.

За момента Херо се дърпа за завръщане при „сините“, защото иска цялата спортно-техническа власт и да направи собствена селекция, пише „Тема спорт“.

Такава беше позицията му и при предишната оферта. Опитният бургаски специалист има набито око и на няколко пъти показа, че от играчи на проби може да извади истински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Припомняме, че Димитър Димитров бе близо до завръщане на „Герена“ през 2014 година, но в последния момент това не се случи след неразбирателство с тогавашното ръководство на сините и в частност със спортния директор Георги Иванов. Всичко бе много близо да се случи, дори помощникът на Херо – Петър Колев, започна работа при сините и участваше в тренировъчния процес, но всичко в крайна сметка пропадна. В момента Колев е начело на Берое и тази събота ще гостува на „Герена“.

Коментари