Лъсна мечтата на Наско – да се отърве от акциите на Левски

941
наско

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори пред медиите след срещата между ръководството на клуба и фенове. На нея е била обсъдена възможността привържениците да придобият мажоритарния пакет акции на Левски.

„Това е една два пъти отлагана среща. Бяха представени почти всички организации на феновете. Получи се прекрасна среща, в която точка първа бе проектът „Левски на левскарите“ – създаване на сдружение, което в даден момент да придобие мажоритарния пакет акции на клуба. Това е дълъг път.

Абсолютно всички представители бяха единни за този проект. Трябва да се работи професионално по този проект. Предстои да се направи работна група. Клубът ще предостави своя дом на привържениците за този проект. Клубът ще бъде медиатор. Днес се събрахме с всички големи организации на нашите привърженици. Това е първата такава среща по рода си. Дневният ред бе зададен.

Наско Сираков заяви, че не само е склонен да прехвърли акциите, а че неговата мечта е да се осъществи този проект. Единственото му условие е той да бъде убеден, че е широкообхватно и ще се събере нужния брой членове, преди да прехвърли акциите. Даваме зелена светлина на този проект.

След като има създаден такъв проект, той ще бъде даден за всенародно обсъждане. Няма да се случи бързо, най-вероятно лятото. Най-важното е, че никой нямаше различия помежду си. Моделът си е наш. Ще проучим и чуждестранния опит. Феновете ще са хората с идеите“, каза той.

Коментари