хубчев расизъм

Треньорът на Левски Петър Хубчев държи в отбора да бъдат привлечени още трима нови футболисти. Това обаче е малко вероятно да се случи. Шефовете на „сините“ са отрязали мераците на специалиста и са готови да му отпуснат пари само за още един нов играч, твърди Топспорт.

Най-вероятно ще бъде взет бек в следващите дни. Желанието на ръководството е той да бъде млад играч, който евентуално да бъде развит и в бъдеще продаден. На този етап без реална алтернатива са Живко Миланов и Иван Горанов. Търси се краен бранител, който да може да играе еднакво добре отляво и отдясно.

Заместник на продадения в ОАЕ Давиде Мариани на този етап може и да не дойде. Хубчев реши да даде шанс на Фелипе Нашименто, който може да играе в центъра на терена, както и зад нападателя.

Шефовете на Левски са обявили пред наставника, че желанието им е в отбора да се налагат повече българи.

Клубът все още се намира в тежко финансово състояние. Босовете вече отпуснаха сериозна сума за нови попълнения, а в същото време погасяват и дълговете, натрупани през години.

До момента столичани се подсилиха с Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Найджъл Робърта и Насиру Мохамед.

Коментари