Тъжната истина: Няма футболист на Левски, който да струва дори 1 евро

795
левски 1 евро

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред репортерите преди заминаването на отбора на подготвителен лагер в Турция.

„Засега всичко е наред, изчакваме да излезе само PCR теста на Цунами, за да видим дали ще пътува с нас. Всички други са на линия, очаквам да свършим една добра работа. Нямам големи притеснения, имаме наличен брой футболисти, клубът осигури перфектни условия да се готвим, задължени сме да ги използваме и да играем по-добре от миналата година“, започна Мъри.

„Нямам впечатления още от Уелтън, вчера беше една разходка по терена. Медицинските изследвания от клиниката все още не са готови, но съм доволен от кондиционната състояние на играчите, на базата на нашите тестове, които направихме. Изненадан съм само от Бари, но ще го глобим и ще го върнем, където трябва.

Съобразяваме се изцяло с финансовите условия, критична е ситуацията, както знаете. При възможност, естествено ще се подсилим. Големи усилия се хвърлят от клуба, за да покрием всичко, което е необходимо – за да направим входящи трансфери, трябва да направим изходящи, но засега няма оферта и за 1 евро.

Можем са играем и с юношите, ако трябва да се спасява Левски. Имаме опитни футболисти, които трябва да вдигнат нивото си и да вдигнат и отбора. Ивелин Попов знае, макар че не сме говорили, че в Левски не може да се играе за пари в момента. Нашите цели малко ги завишихме, футболистите са задължени да скачат високо, не мога да им поставя за цел да не изпаднем“, завърши Станимир Стоилов.

Коментари