Легенда на Левски унищожи Славиша Стоянович: И Къци тракториста ще свърши същата работа

1239
славиша левски

Бившият нападател на Левски Петър Курдов отправи остра критика към ръководството на „сините“ заради неплатените задължения, които могат да костват на столичани място в Европа за следващите два сезона.
Той коментира и слуховете, че Славиша Стоянович може да застане начело на националния отбор на Латвия, заявявайки, че Левски е „малко пристанище“ за специалиста.

„Ние, ветераните, вече се изтъркахме като грамофонни плочи да повтаряме едно и също нещо. Още след загубата от Локо (Пд) предвидих, че ние като отбор не можем нищо да постигнем. А неуредиците в клуба са много. Както каза Сираков – задълженията си стоят.
Сега нови 2 милиона лева, отделно 100 000 евро глоба. Ние може да изпаднем във финансов колапс за много кратък период. Доколкото имам информация, дълговете са 24 милиона лева и се трупат постоянно. Кой ще оправи тези към НАП и по други пера?!
Да не стигнем до положението, в което беше ЦСКА, ако продължаваме така?! А това да говорим за титла или купа просто е химера в момента с наличните футболисти.
Славиша Стоянович си е голям специалист, а Левски явно му е малко пристанище и навън ще успее повече. Видяхме го вече.

С някои приятели си коментираме, че ние третото място и без този треньор, и без италианеца преди него пак ще си го спечелим. Той и Къци, който кара трактора, да ни е треньор, пак ще сме трети“, заяви Курдов пред „Тема спорт“.

Коментари