Фаворитът на Наско за шеф в Левски: Как да работя в клуба, все пак съм митничар

1251
Любомир Яшев

Снощи в интернет пространството се тиражираше информацията, че Наско Сираков има фаворит за нов изпълнителен директор на Левски и това е Любомир Яшев. Той е митничар и е добре познат сред феновете на тима в сектор „А“.

Освен това Яшев е неотлъчно до отбора при гостуванията в чужбина. Както е известно, Константин Баждеков, който се завърна на поста, за да може Павел Колев пък да се заеме със задачите си в УЕФА, обаче обяви, че ще стои на „Герена“ само до общото събрание на 31 август.

Според „Блиц“ именно тогава Сираков щял да предложи за гласуване кандидатурата на Яшев. Към него насочи страницата „Синя приказка“.

„Някой се опитва да върти интриги с моето име“, коментира самият Любомир Яшев, който се съгласи за говори за „Мач Телеграф“.

„Няма нищо вярно в тези информации. Дори и да искам, просто не мога да заемам никакви постове в частни дружества. Хората лесно можеше да си направят труда и да проверят, че не съм бивш митничар, както се твърди в информациите, а продължавам да съм такъв. Именно по тази причина не мога да заема пост нито Левски, нито в друг клуб или фирма. Ясно е, че на някои хора не им харесва, че Левски надигна глава и записа първа победа. Затова се търсят някакви интриги“, коментира още Яшев.

Коментари