Не е само Хубчев… Мохамед може да довърши Левски заради дълг от над 1,5 милиона

1168
Мохамед

Бившият играч на Левски Насиру Мохамед продължава да бъде сериозна заплаха за клуба. Крилото напусна „Герена“ преди края на миналото първенство, след като се възползва от правото си да разтрогне с клуба по негова вина.

Мохамед се прибра в Швеция, където успя да си уреди договор с Хекен, който преди това го продаде на Левски за 250 000 евро, пише „Мач Телеграф“. Насиру обаче се контузи тежко.

Той търси доста сериозна сума от „Герена“ – близо 850 000 евро, твърдят медиите в Гана, откъдето са корените му. Става въпрос са обща сума от забавени заплати, както и такива, които му се полагат по договор, нищо че не е изпълнен докрай. „Сините“ успяха да си издействат известна отсрочка, но Мохамед настоявал да получава редовно траншовете от „Герена“.

Както е известно, „сините“ не са решили още казусите около Петър Хубчев и помощниците му, където висят добрата воля на другата страна. Освен това сериозни претенции има и Симеон Славчев. Халфът отказа да се раздели с клуба по условията, които му бяха предложени от Наско Сираков. Така той продължава да тренира на „Герена“ отделно и чака ново предложение от страна на ръководството на Левски.

Виж още:Подуянски кошмар: Отнемат 11 точки на Левски заради ХубчевЛевски може да продължи сезона с нулев точков актив, ако тези дни Петър Хубчев активира изискването …Oct 20 2021bgsport.net

Коментари