Мразеният и от „сини“, и от „червени“ Викторио Павлов: Левски стои на едно място, трепери почти във всеки мач

1213

Бившият треньор на „сините“ и футболист на Левски и ЦСКА Викторио Павлов коментира пред Канал 3 състоянието на „сините“ в момента. Викторио сподели и очакванията си вечното дерби, които не са особено големи.
Има проблеми в халфовата линия с липсата на Панайотов, централните нападатели не са в добро състояние – Костов и Буш не са такива футболисти, които могат да решат мача. Синът на Ривалдо пък не е Ривалдо. Доста от новите не са запознати какво значи да играят срещу ЦСКА. Това може да бъде проблем за Левски. Те са играли по 2-3 мача, в които се видя, че не са решаващи.
„В последно време дербитата не се получават. Продукцията е доста постна. Няма го този заряд, който имаше преди години. Може би това се получава, защото преди играеха много по-добри футболисти и в двата отбора.Димитър Пенев попари надеждите на Левски: Мнозина ще ме псуват, но не виждам как ще завършат в челната тройкаЛегендата на българския футбол Димитър Пенев коментира очакванията си за предстоящия сблъсък между Ц…Mar 14 2018bgsport.net

В последните мачове има повече стремеж да не се сгреши, играе се повече защитно, а това не се харесват на феновете. Това, което показват и двата отбора от началото на зимния полусезон, не ми дават кураж да кажа, че може да се получи зрелищно дерби.
Левски не е този, който трябва да бъде. Няма развитие, няма надграждане. Не може Левски да си позволи да играе посредствено, да трепери почти във всеки мач„, добави треньорът.
„Каранга е добър футболист, но за да стигне топката до Каранга има още 10 човека. В тази дербита единиците решават мачовете, но е факт, че ЦСКА няма алтернатива на Каранга“, завърши Павлов.
Източник livesport.bgБисер Иванов-Легендата разкри как Атанас Узунов работел за „Левски“: Съдиите казвали на гостите да падатБившият футболист на „Левски“ и националния отбор Бисер Иванов, познат като Легендата, направи интер…Mar 14 2018bgsport.net

Коментари