Мълния от Герена: Валери Божинов пред завръщане в Левски!

1926
божинов

Валери Божинов е пред завръщане в Левски! Агенция „Блиц“ съобщи горещата новина, като се подова на сигурни източници. „Сините“ вече са се свързали със звездата на Ботев (Враца), провеждайки първоначални разговори.
32-годишният Божинов попада в плановете на Славиша Стоянович, който го харесвал най-вече заради лидерските му качества. Треньорът на Левски е впечатлен и от формата на Валери, който в 11 мача на Ботев (Враца) реализира 7 гола. Два от тях бяха именно във вратата на „сините“ при изненадващата победа на врачани с 3:1 на „Герена“ на 25 ноември.
Напоследък Божинов все изтъква, че се чувства добре в Ботев, но не е изключено да напусне при изгодна оферта.Левски решава проблемите в атака с одобрен от Мъри нападателРанхело Янга е много близо до договор с Левски. Футболистът е част от Астана, където се присъедини п…Dec 27 2018bgsport.net

От Левски на този етап не са му отправили конкретно предложение, тъй като първо изчакват развръзка около бъдещето на нападателите, с които е възможно да се разделят. Това са Ривалдиньо, Серджиу Буш и Луан Виана.
Стоянович уведомил ръководството на Левски, че ще бъде много доволен от евентуално привличане на Божинов. Предимство на Валери е не само, че е идеален лидер, а и, че е българин, който обича „синия“ клуб и добре знае какво е Левски. Опитният голмайстор също така умее да сплотява съблекалнята, а и никога не бяга от отговорност. През годините Божинов винаги е изтъквал колко много обича Левски и как с удоволствие отново би играл за „сините“. Бившият футболист на Манчестър Сити и Ювентус беше на „Герена“ през 2014 година, когато в 20 мача реализира 8 гола и премина в италианския Тернана.Славиша Стоянович постави важно условие на собственика на Левски Спас РусевТреньорът на Левски Славиша Стоянович е настоял пред ръководството на клуба при никакви обстоятелств…Dec 26 2018bgsport.net

Коментари