кой ще е собственик на Левски

Един от най-богатите българи Васил Божков обяви, че ще помага финансово на Левски. Новината съобщиха от Нове Холдинг, с което официално потвърдиха слуховете, витаещи в медийното пространство в последните дни. Ето изявлението им до медиите:
Уважаеми спортни привърженици и медии,
Във връзка с повишения обществен интерес и въпросите, свързани с промяната в управлението на ПФК „Левски“, Ви информираме за следното:Чистката на „Герена“ продължава: Левски се отказва от твърд титулярПривличането на Живко Миланов в Левски общо взето сложи край на казуса с Милош Цветкович. Сърбинът и…Feb 12 2019bgsport.net

Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.
„Левски“ е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво.
Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат.Трансферът е факт: Левски взе герой от приказката на Мъри и НаскоЛевски официализира привличането на крайния защитник Живко Миланов. Договорът на бранител е за срок …Feb 11 2019bgsport.net

Коментари