Мълния от „Герена“: Георги Дерменджиев проговори за смяната в Левски

2234
левски дерменджиев кабрал

Георги Дерменджиев загатна, че и той самият не е наясно дали ще остане начело на Левски, съдейки от изказването му пред колегите от „Спортал“.
Относно освобождаването му от треньорския пост за сметка на Петър Хубчев, Дерменджиев заяви следното:

„Никой не е говорил с мен, не знам за треньорска смяна. Странно, че точно преди мача на националния отбор излиза подобна информация.
От ръководството на Левски да излязат и да кажат какво се случва. Тази сутрин проведох тренировка с футболистите“, заяви все още действащият треньор на столичани.Дерменджиев аут от Левски, Хубчев поема „сините“, Балъков – националитеПетър Хубчев ще бъде новият треньор на Левски. Новината съобщи сайтът ТОПСПОРТ. Националният селекци…Mar 25 2019bgsport.net

В същото време от щаба на Левски също отричат, че Георги Дерменджиев ще бъде сменен с Петър Хубчев. Поне за момента…
Изпълнителният директор Павел Колев отрече информацията, която бе разпространена от в. „24 часа“. Такава има и bgsport.net от свои източници.
„Това е абсолютна спекулация. Георги Дерменджиев е треньор на Левски. Ние не сме преговаряли с друг за неговата позиция“, лаконично заяви Колев пред радио „Дарик“.Сашо Томов: Обезглавиха ЦСКА за много по-малко дългове от тези на ЛевскиБившият президент на ЦСКА Александър Томов е на мнение, че Левски има много по-големи дълго към наст…Mar 24 2019bgsport.net

Коментари