Мълния от „Герена“ – намериха изход от вратарската криза: Това ли е обаче правилното решение?

2015
Славиша отива в Саудитска Арабия

Левски ще направи трети опит да си върне вратаря Николай Михайлов. Той е един от тримата, към които са се насочили „сините“ за зимната си селекция, информира „Новспорт“.
Първи избор беше Пламен Илиев, но той има доста добри оферти да продължи кариерата си зад граница.
От „Герена“ също така са отправили и запитване към Локо (Пд) за Мартин Луков. „Черно-белите“ обаче са им обявили, че трябва да приготвят 200 000 евро, за да си върнат юношата.
Именно по тази причина от Левски отново са се насочили към Николай Михайлов. Бившият национал в момента е без отбор, след като бе освободен от Омония.Вратарският проблем спира Левски, кой обаче ще поеме отговорност?Отборът на Левски преживява категорично най-тежкия си период откъм вратарски прояви в новата история…Nov 15 2018bgsport.net

В същото време стана ясно, че Левски се е разминал с подписа на исландския вратар Йогмундур Кристинсон, с когото са били водени преговори през лятото, но до споразумение не се е стигнало, твърди „Тема Спорт“.
29-годишният страж, който е викан в националната селекция, в момента е част от гръцкия Лариса, където е неизменен титуляр. Възможно е през зимата Левски отново да се опита да вземе исландеца.
Той е роден на 19 юни 1989 година, висок е 192 сантиметра и тежи 89 килограма. Бил е на терена и в 10-те шампионатни двубоя на Лариса, като в тях е инкасирал 11 попадения. В 4 от двубоите е успял да запази мрежата си суха.
В кариерата си е носил още екипите на холандския Екселсиор, шведския Хамарби, датския Рандерс и исландския Фрам. За националния отбор на страната е изиграл 15 мача, а в 14 от тях е бил титуляр. За последно е бил под рамката на 6 октомври 2016 година при победата с 3:2 над Финландия.Влиза ли Румен Чандъров в Левски? Бизнесменът сам повдигна завесата около идването му на „Герена“Влиза ли Румен Чандъров в Левски? Цяла Синя България в момента се пита точно този въпрос. Вчера се п…Nov 15 2018bgsport.net

Коментари