Мълния от „Герена“: Собственикът на „Левски“ Спас Русев лично съобщи какво се случва с една от звездите

3743

Звездата на Левски Габриел Обертан ще остане в тима за още две години. Това обяви собственикът на клуба Спас Русев в интервю за „Дарик“.
Босът на „сините“ е в Ню Йорк и добави, че в паузата на първенството очаква в София да пристигне агентът на играча, с когото вече са договорени всички детайли по новия договор.
Самият Обертан няколко пъти заяви в последните дни, че е щастлив в клуба и иска да остане. Новият договор на Габриел Обертан ще е с продължителност до лятото на 2021 година.
„В преговорите за новия ми договор има някои детайли за изглаждане и се надявам съвсем скоро всичко да приключи. Ситуацията в един клуб е водеща за оставане на играчите.Венци Стефанов за Левски – Славия: Отбор от Европа излиза срещу отбор от Африка плюс МобертанПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов се надява този път „белите“ да имат късмет и да победят Лев…Oct 5 2018bgsport.net

В Левски сега ситуацията е много по-добра, имаме много нови играчи, нов треньор. Рано е да се каже дали ще спечелим нещо в края на сезона, но отборът върви добре и не виждам причина да си тръгвам в такъв случай. Като вкараш гол, отношението на феновете е страхотно. Чувствам любовта им не само докато съм на терена“, заяви Обертан.
Спас Русев добави за „Дарик“, че се надява много „сини“ фенове да подкрепят отбора на стадиона срещу Славия в неделя. Бизнесменът е категоричен, че Левски ще окаже нужната подкрепа на Давид Яблонски, който има проблеми със съдебните власти в родината си Чехия.Яблонски е продавал мачове! Осъдиха звездата на Левски в родината му, грози го затворЕдин от основните футболисти на Левски Давид Яблонски се забърка в нов голям скандал, но този път в …Oct 5 2018bgsport.net

Коментари