Мъри Стоилов: Левски има пари, но не е готов за мен

1445
Стоилов е отказал

Станимир Стоилов, който отскоро не е национален селекционер на Казахстан, коментира ситуацията в Левски и дали е възможно да се завърне в клуба. Стоилов бе спряган за наследник на Славиша Стоянович на „Герена“, но в крайна сметка „сините“ привлякоха Георги Дерменджиев.
„Винаги ме чакат в България. Много години играх в Левски, бях капитан на отбора, спечелих много пъти шампионата и купата на страната. Като треньор също постигнах сериозни успехи – играхме в групите на Шампионската лига, достигнахме до четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА.
Феновете ме уважават и винаги спрягат името ми за завръщане в Левски, когато съм без работа. Но мисля, че клубът още не е готов за моето завръщане. Когато си тръгнах преди десет години, имаше създадена основа, клубът беше започнал да се развива. Там пари има, но е необходимо да се променят много неща, за да се върна.Чакат Спас Русев на „Герена“, най-накрая Левски се раздели с недоразумението Краси ПералнятаДосегашният собственик на Левски Спас Русев е чакан на „Герена“ днес. Той трябва да представи на адм…Jan 21 2019bgsport.net

Привържениците очакват да отида и да постигна чудеса, защото вече веднъж го направих. Там резултатите бяха по-добри в сравнение с Астана„, заяви Стоилов пред vesti.kz.
„Честно казано в Казахсан имам малко опции за работа. Тук има два водещи отбора, с които можеш да покажеш треньорските си умения и да постигнеш успехи. Всичко останало е несериозно. Хората обичат да говорят за заплати. А за мен това не е на първо място. Да, за работата си получавам добро възнаграждение. Но Шимкент никога не е влизал в плановете ми. Но на този етап това не е вариант за мен, както и националния отбор на Азербайджан.
Защо да не остана в Казахстан? Тук работих добре. Тръгнах си от Астана с болка в сърцето. Това беше малък клуб, който никой не знаеше, а ние го поставихме на картата на Европа. Отбор в топ 50″, допълни Мъри във връзка с бъдещето си.Събличане или шпалир? Новият бос на Левски е ревностен цесекарДо любопитно разкритие се стигна за Димитър Ганев, който е новият силен човек в Левски. Оказа се, че…Jan 21 2019bgsport.net

Коментари