Наско Орбитата през 2021-а: Клубът можеше да влезе в друга орбита

196
Наско Орбитата

Наско Сираков е на път да се сдобие със съвсем нов прякор – Наско Орбитата. По простата причина, че не спира да вижда как Левски се мести в някакви различни орбити, вместо да се премести извън професионалния футбол – където му е мястото заради огромните дългове.

Ето какво заяви Сираков пред Дарик радио на 2 юли 2021 година след поредния провал Левски да си смени орбитата, тогава с ракета носител Джо Диксън:

„Шест месеца се водят тези разговори с Джо Диксън и когато бяхме на финала дефакто, не приемам, че при положение сме изпратили договори с цифри, с които сме обсъждали с него, имейл с корекции, които да се направят по договорка, да започваме да си говорим през медиите. За мен това е несериозно и не се прави така.

Единственото, което съм искал е Левски да бъде защитен като институция. В медиите можеше да се коментира, когато всичко е завършено. Той реши да постъпи по друг начин и това е негово. Аз го приех повече като извиване на ръцете ми, за да подпиша друг тип договор и предпочетох да прекъсна. На моите адвокати, а и на него му казах, че искам единствено Левски да бъде максимално защитен.

Във финансовите параметри по принцип не сме имали различия. Той може би се е притеснил от това, че беше заложено, ако не изпълнява финансовия план по договора, да може да го съдим като физическо лице. Това в разговор между адвокатите можеше да отпадне. На мен ми беше симпатичен Джоузеф и не мога да го нарека измамник в никакъв случай.

За мен на този етап случаят е приключен. Ако Джоузеф промени мнението си, да заповяда. Може да го обсъдим.

Казах на Благо Георгиев да му предаде, че с тези палми стотици и с Палмс Бет, ще станем прекалено много Африка.

В интерес на истината сигурно избързах, но истината е, че преговорите и разговорите, които водихме с него мисля, че това беше бъдещето на клуба, да влезе в съвсем друга орбита и клубът да се изстреля на съвсем друго ниво, така че не съжалявам“.

Виж още:Наско Тъпана: Ще изстрелям Левски в „друга орбита“Към Левски има интерес за реклама и спонсорство, но към този момент няма завършили преговори, заяви …Nov 15 2022bgsport.net

Коментари