Наско приятелят

971
Наско приятелят

Наско приятелят – голям човек!

Реши да не плюе на дружбата си с Боби Михайлов и му даде картбланш: Вземи, приятелю, утрепай го този пуст български футбол да пукне, само там виж Левски нещо за лиценза, нали знаеш, както досега, между капките!

Мнозина питаха – защо пък гласът на Левски да е решаващ, нали е в кюпа с още 240?

Решаващ е, понеже иначе изборите отиваха на балотаж.

Решаващ е, защото и сам Наско приятелят каза, че е решаващ.

„Днес Боби Михайлов няма да загуби с гласа на Левски“ – отсече Сираков на влизане в НДК за конгреса на БФС.

И поясни позицията си с личното си 40-годишно приятелство с убиеца на българския футбол.

Да де, ама феновете на Левски далеч не са приятели с Михайлов. Нито пък с БФС. Позиции пускаха – „шайката убийци не ги щем“. Песни пеят на всеки мач за съюза – неприятни!

Ала Сираков това не го интересува.

Той е приятел с Михайлов, с Ицо Стоичков, с Гриша Ганчев. С Домусчиев май не беше, ама пък му пусна едно извинение-поздравление за спечелена точка (???).

Все хора, долюбвани по особен начин от Сектор Б.

Но утре, когато на Наско му се наложи отново да клекне на колене пред Синя България – я за подаяния за НАП, я за сокчета за братя Цоневи, тогава пак ще се направи и на приятел на запалянковците.

И ще се подпише „Ваш Наско Сираков“!

Дали обаче и този път ще му се вържат?

Защо – за да ги прави на маймуни? Феновете досега само даваха. А когато поискаха едно нещо, Наско им извъртя коронния си номер – показа им задника си.

Защо да му се връзват – че да гледат срамотиите на съдиите, които не дават чисти дузпи срещу Левски, но всячески работят само и единствено за една кауза…

Нали никой не се съмнява на кого Боби Михайлов ще е по-добър приятел, ако някога се случи ножът да опре до кокала – на Наско или на Кирчо…

Май е време за ново начало не само в БФС!

Борислав Хаджиев

Коментари