На „Герена“ готвят изненадващ трансфер! Левски вади пари за защитник на отбор от Шампионската лига

4284
Масови оставки в Левски

Левски опипва почвата около бившия си футболист Живко Миланов. Десният бек е собственост на АПОЕЛ (Никозия) и в момента лекува контузия. Това е причината 33-годишният бранител да е изиграл само два мача в кипърското първенство и шест срещи от квалификационните кръгове на Шампионската лига.
За да привлече собствения си юноша, Левски ще трябва да плати трансферна сума. Причината е, че Живко Миланов, който може да действа и като ляв, и като десен бек, има договор с АПОЕЛ до лятото на 2019 година.Най-накрая добри новини за Левски! На „Герена“ се отърваха от двама ненужни, все още търсят начин да разкарат и третиБабатунде Адениджи и Франсис Нар няма да носят повече екипа на Левски. Двамата са постигнали споразу…Nov 23 2017bgsport.net

В кипърските медии се появи информация, че клубът от Никозия следи ситуацията около шведа Антон Тинерхолм. 26-годишният защитник е силно желан и от Левски и дори беше в София, за да се запознае със ситуацията при „сините“. От 1 януари той е свободен агент.
Живко Миланов има два престоя в Левски. Той носи екипа на „сините“ в периода 2003-09, когато е част от силното представяне на тима под ръководството на Станимир Стоилов и достигането до четвъртфинал в Купата на УЕФА и осъщественото първо в историята класиране на български клуб в групите на Шампионската лига. След това бекът игра за Левски през есента на 2015 година.Левски е като новата Мис България – напудрен, облечен в скъпи дрехи, но всъщност с ограничен капацитетФутболът е като красивата жена, не трябва много грим, за да бъдеш запленен от красотата.
Дълги годин…
Nov 23 2017bgsport.net

Източник: в-к „Тема Спорт“

Коментари