Синя елегантност: Ники Михайлов вече тежи само 108 кила

371
Спиерингс левски

Капитанът на Левски Николай Михайлов е с 15 кг над нормата. По време на лагера на националния отбор всички играчи са минали през кантара и при стража на сините той е показал 108 кг. Оптималното тегло на вратаря е 93-94 кг, което означава, че той има да сваля 15 кг, за да е в добро физическо състояние.

Преди месец от Левски се похвалиха, че Михайлов е стопил 22 кг, което означава, че при подписването на договора си с клуба от „Герена“ теглото му е било 130 кг. Именно наднорменото тегло беше една от причините Михайлов да не играе при треньора Петър Хубчев.

Наследникът му Георги Тодоров на няколко пъти индиректно обвини бившия национален селекционер за лошата форма на Михайлов. В момента вратарят е като преобразен и е един от малкото футболисти на Левски, които се представят на ниво от началото на сезона.

Михайлов се превърна в лидер на тима и почти след всеки мач събира играчите в центъра на терена и прави кратък разбор. Формата му обаче притеснява и собственика Наско Сираков, който призна наскоро, че Михайлов има още работа по възвръщане на формата си.

Коментари