Нова драма между Левски и Славиша Стоянович, раздялата е все по-близко

1791
левски славиша стоянович

Раздялата между Славиша Стоянович и Левски изглежда наближава, въпреки че наскоро той твърдо обяви оставането си на „Герена“ до края на сезона.
Както е известно, специалистът е гласен за нов селекционер на националния отбор на Латвия, а от там обявиха, че вече имат споразумение. На интернет страницата на Латвийската футболна федерация беше публикувана новината, че новият треньор е избран.

„Ще бъде представен на 1 март. Избраният за треньор на националния отбор постигна споразумение за тригодишен договор“, информираха от Латвия без да назовават името на специалиста. Предполага се, че това е Славиша Стоянович, с когото президентът на местния футболен съюз Каспарс Горкш преговаряше. „Спазвайки законовите разпоредби, нямаме право да разкриваме името на треньора заради договора му с настоящия му клуб. На 1 март ще обявим кой е той“, добавиха от Латвийската футболна федерация.

„Засега оставам в Левски. Работата на медиите е да спекулират, всеки ден излиза нещо по медиите. В един момент клубът може да каже, че трябва да си ходя, но на този етап няма нищо такова. Нашата работа е на терена, аз не мога да се бъркам в организационните дейности в самия клуб. Аз харесвам България, харесвам обстановката тук, харесвам Левски“, заяви пък самият Стоянович пред клубната телевизия на Левски.

Коментари