Нов леден душ за Делио Роси. Жоао Талоча: Мисля си само за Боависта, Левски изобщо не стои на дневен ред

1781

В началото на седмицата португалецът Жоао Силва Талоча стана популярен в родното медийно пространство. Бранителят на Боависта бе свързан с трансфер в Левски, като за подписа му „сините“ трябвало да спорят с гръцкия Паниониос.
Според информацията, столичният гранд е имал опознавателен разговор с агента на играча – Хоаким Рибейро, но към днешна дата, сделката била далеч от финализиране.
Поради този факт, ТОПСПОРТ потърси самия футболист, който бе доста лаконичен относно възможността да премине на стадион „Георги Аспарухов“.Нов удар по амбициите на Делио Роси. Още една трансферна цел на Левски получи примамлива оферта от друг клубЛевски вече повече от две седмици прави неуспешни опити да се подсили с бразилския нападател Ривалди…Jan 26 2018bgsport.net

„Концентриран съм изцяло върху представянето си с екипа на Боависта. Не мисля за Левски или други отбори. Всичко свързано с професионалната ми кариера зависи от решенията на моя личен агент. Той най-добре знае кое е подходящото за мен“, заяви Талоча пред медията ни.
Договорът на Жоао изтича през лятото. В кариерата си до този момент той е играл за отборите на Фамилисао, Какадореш Тапиаш и Визела.
Припомняме, че в полезрението на Левски попада и друг играч от португалското първенство – Бруно Телеш от Рио Аве. Въпросният потвърди, че с удоволствие би заиграл за вековниците.
Източник topsport.bgСелекцията на Левски пак цикли, но едно е сигурно – следващият чужденец на „сините“ ще влезе в историятаДве са ясните неща в зимната селекция на Левски. Едното е, че тя за пореден път се бави, а второто, …Jan 26 2018bgsport.net

Коментари