Остава ли Левски без звезди? Положението е много притеснително, ако трябва да се вярва на Павел Лъжеца

2495
младежа колев

Левски обяви днес новия си треньор. Петър Хубчев. Човекът, за когото шансът да стъпи на „Герена“ беше нулев. Поне според дошлият от БФС месия за „сините“ Павел Колев.

Бърза разходка из Гугъл:
Павел Колев за Хубчев: Пълна спекулация! (25 март)
Павел Колев: Левски си има треньор и смяна не е обсъждана в нито един момент (29 март)
Павел Колев: Шансът Петър Хубчев да бъде треньор на Левски е нулев (25 април)

Даааа! Павел Колев добре е научил в БФС занаята да лъже, без да му мигне окото. А сега, след като бетонира измамата в Левски, му остава да ги научи и да си пийват, както при предишния му началник, също изпечен лъжец. Не е нужно да правим разходка, за да видим колко искрено Боби с лъжливата коса ни увещаваше, че Хубчев е непоклатим като национален селекционер.

Какво обаче трябва много сериозно да притеснява феновете на Левски, или поне тези, на които все още им се свива сърцето за отбора и за клуба?

„Не следя какво точно се говори и пише за Левски. За първи път чувам, че звездите на Левски ще си тръгват. Няма такова нещо“, каза днес Павел Колев, когато най-безсрамно потвърди новината, която отричаше близо два месеца.

Това, че не следи какво се говори и пише за Левски е много непрофесионално. Но да го оставим настрани или просто да се надяваме, че той отново прави това, което умее най-добре -лъже.

Отдавна ви го казахме – Павел Колев олекна жестоко

Втората част от изказването обаче наистина е тревожна. Защото вече е видно, че на Колев не му дреме днес да каже черно, а утре бяло. На едно и също нещо.

Не му дремеше седмица преди да дойде в Левски, когато обяви, че за нищо на света няма да стъпи на „Герена“. Не му дремеше, когато излъга Георги Дерменджиев, че е дългосрочният треньор на Левски.

Така няма да му дреме и когато Левски се раздели с по-стойностната си част от играчите това лято. Хубчев да му мисли. И да помни колко лесно бе сготвен чичо му Гошо.

Борислав Хаджиев

Коментари