Оставките на Колев и Хубчев – миг преди бунт на футболистите

523
Хубчев Берое

Няколко ключови футболисти на Левски през последните дни са подали официални писма, в които уведомяват ръководството на „сините“, че ще разтрогнат договорите си, ако не получат дължимите им вече по три заплати, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на свои източници от „Герена“.

Клубът е раздиран от тежка финансова криза заради неполучените възнаграждения за месеците март и април и очертаващото се през май.

Вероятно това е принудило изпълнителният директор Павел Колев и треньорът Хубчев да хвърлят оставки. По този начин двамата излизат „чисти“ от създалата се деликатна ситуация и не искат да носят отговорност за последвалите катаклизми.

На този фон е учудващо защо в двата месеца по време на пандемията Хубчев не намери сили да разговаря с футболистите и да ги обедини.

Вместо това бившият национален селекционер предпочете да се отдаде на спокойствието, което в този случай се е оказало пагубно.

Виж още:Масови оставки в Левски! Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускатМасови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напускат. Това стана факт, след к…May 4 2020bgsport.net

Вой до небето на рождения ден на Гунди – Тити Папазов се е договорил с Божков за акциите на ЛевскиСагата с акциите на футболен клуб „Левски“ приключва със сензационна развръзка – Тити Папазов става …May 4 2020bgsport.net

Коментари