Полският гранд Лех Познан ще се опита да отмъкне един от най-важните футболисти на Левски – Давид Яблонски, без пари, съобщава „Дарик радио“.
Съгледвачи на клуба са наблюдавали чешкия защитник на живо в няколко мача и са останали доволни от видяното. Условието им е обаче да не плаща трансферна сума за него, за да могат да предложат солидна заплата на Яблонски.
Неговият договор с Левски е до края на сезона и от 1 януари може да подпише предварително споразумение като свободен агент.Леден душ за Левски: Преговорите с един от най-важните играчи на тима зациклихаПреговорите между Левски и Давид Яблонски за нов договор още са далеч от финализиране. Чехът е обвър…Nov 7 2018bgsport.net

От „Герена“ не крият желанието си да задържат Яблонски, който през миналия сезон стана голмайстор на отбора с 9 попадения.
Двете страни обаче още не са започнали активни преговори. Причината е, че Яблонски беше осъден на първа инстанция в Чехия за уреждане на мачове. Той обжалва, но ако не бъде оправдан, е твърде вероятно да получи тежка санкция от ФИФА.
Предполага се, че именно делото е причината и други клубове със сериозни финансови възможности да не проявяват сериозен интерес към него.Фамозен удар на Спас Русев, Левски се похвали с ново попълнение (СНИМКА)Левски продължава модернизирането на клуба във всички аспекти. „Сините“ се похвалиха, че вече ще обс…Nov 6 2018bgsport.net

Коментари