Типично за Сухата река! Тити: Всичко е прозрачно, ама няма да кажа кой даде парите на Левски

758
папазов пари на левски

Константин Папазов не разкри коя е фирмата, дала пари на Левски за заплатите на футболистите и служителите, които бяха преведени вчера. Тити е в кратка почивка, след което се завръща на „Герена“.

„В почивка съм 5 дни, даже 4, че трябва да отида на погребение. Разбрал съм се с Наско Сираков и Павел Колев тези дни нищо да не коментирам.

Дали имам акции? Много пъти казах, че имам 35% и който ги иска, да даде пари за Левски и да ги вземе. Феновете питат кой е дал парите за заплатите. Феновете имат право на питат. Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на Левски. Защото после биват атакувани. Точно, защото помагат на Левски.
Няма нищо лошо при нас, всичко е прозрачно. Щом Наско е казал, че ще спаси Левски, значи ще го направи“, заяви Папазов пред Топспорт!

Виж още:Кой плати парите в Левски?Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян не се изказа особено ласкаво за факта, че шефовете на…Aug 4 2020bgsport.net

Коментари