Правителството е имало план за Левски още преди месец

218
папазов сираков

„Случи се възможно най-доброто нещо за Левски. Случи се по най-добрия начин“, заяви Тити Папазов пред БЛИЦ след новината, че Наско Сираков ще получи мажоритарния пакет акции на Левски.

„След Гунди, който не е между живите, Левски няма по-силна фигура в своята история от Наско. Освен футболните качества Сираков безспорно има и лидерски такива, с които човек се ражда, които човек ги носи в сърцето си. Наско е обречен да бъде знаменосецът на знамето Левски“, заяви Тити.

„Той получи безпрецедентна подкрепа от цяла синя България точно тогава, когато хората са най-искрени, когато са ранени и близо до смъртта на нещото, което най-много обичат след семейството и роднините си. 106- годишнината на Левски ще бъде записана може би с по-големи букви 100- годишнината.

Искам да поздравя Наско за силата да събере 12 години в себе си болката, да бъде държан далеч от любимия му Левски. Господ забавя, но не забравя. Върна го при болката му точно когато е най-необходим, за да започне новия път на Левски и да оправдае с поведението си, че Левски наистина е отбор на народа.

Искам да използвам възможността да помоля синя България да изрази своята огромна любов към Левски и огромна подкрепа към Наско, като всеки един левскар закупи само по един билет за 106-годишнината ни на 24 май. Нека го направят, защото Левски е даденост, Левски е необходимост, Левски е любов.

Искам да благодаря и на още един човек и това е министър Кралев. Ще разкрия нещо – още на 22 април в личен разговор той ми посочи правилния път за Левски. Какво ми е казал, си остава между мен и него“, завърши Папазов.

Коментари