Под обсада! Полицейски обръч на „Герена“ заради рисковия мач на Левски

951

Въпреки че тази вечер на „Герена“ срещата между Левски и Хайдук (Сплит) ще се играе пред празни трибуни, тъй като „сините“ изтърпяват наказание, наложено от УЕФА, полицейското присъствие на и около стадиона е доста засилено.
Причината е, че този мач е поставен в графа „рискови“ най-вече заради сблъсъците преди седмица в Хърватия. Припомняме, че автомобил на феновете на Левски бе запален, а след това привържениците на „сините“ бяха арестувани.
От Евроцентралата предупредиха Левски, че всичко случващо се около стадиона тази вечер ще се счита като хулиганска проява, а последствията не са никак леки. Клубът може да бъде изваден от евротурнирите за цели 2 години.Кошмарна нощ за Хайдук! Феновете на Левски не дадоха на хърватите да мигнат (ВИДЕО)Феновете на Левски атакуваха хотела, в който са играчите на Хайдук (Сплит) тази нощ. Мощна заря гърм…Jul 20 2017bgsport.net

Пред Сектор „А“ има монтирана видео стена, като там ще има най-голямо полицейско присъствие.
Полицейски патрул ще бъде изпратен и на пропусквателните пунктове на македонската и гръцката граница, въпреки че не се очакват фенове на Хайдук, пристигащи в България.
Независимо от получената информация по линия на полицейско международно сътрудничество сме взели превантивни мерки на всички входно-изходни пунктове на границите за активна работа и проверки на такива лица, ако пристигнат от Хърватска, както и в спортната зона на спорното мероприятие на „Герена“. Целият ресурс на Столичната дирекция ще обезпечава спортната зона тъй като, както знаете, футболната среща ще бъде на закрити врати“, заяви пред БТВ комисар Борислав Муеров.Голямото условие на Обертан към Левски: Жена ми трябва да живее като царицаТрансферът на Габриел Обертан в Левски е на 99% завършен, но преди да подпише своя договор със „сини…Jul 20 2017bgsport.net

Източник: topsport.bg

Коментари