Прогонен от „Герена“: Не ми се говори повече за „Левски“, това беше един много лош опит за мен

1613

Нелуц Рошу коментира пред румънските медии престоя си в Левски, първо под ръководството на Николай Митов, а след това и при Делио Роси.
Понастоящем халфът носи екипа на Астра в родината си и обяви, че е щастлив от тази развръзка – да си тръгне от „Герена“ и да се върне у дома, съобщава topsport.bg.
„Имах нещастен опит в България. Не знам какво точно се случи в Левски с мен.
Имаше по едно време смяна на треньора и аз не бях много наясно какво иска заместникът му. Но това вече не е от значение. Вече съм в Астра и не ми се говори повече за Левски.Левски уби желанието за работа на Делио Роси, италианецът излиза в пенсияБившият треньор на Левски Делио Роси е пред пенсия. Италианецът, който „сините“ уволниха в края на м…Aug 30 2018bgsport.net

Имах няколко оферти от Румъния, но избрах тази и сега съм в Гюргево. Можех да отида и в Динамо (Букурещ). От Левски ме попитаха дали искам да играя там, аз казах „да“, просто защото исках да се махна от там.
Не знам какво се случи, но се радвам, че се получи така и сега съм в Астра. И ще накарам Динамо да ги е яд“, сподели Рошу. Веднага след завръщането си в Румъния той засипа с критики бившия наставник на столичани Делио Роси. Рошу определи Пророка от Римини като „слаб треньор, който не разбира нищо от съвременния футбол“.В Беларус е весело: Отново се подиграват на Левски и Тодор БатковЛевски и бившият собственик на клуба Тодор Батков станаха отново за смях в Беларус. Местните медии н…Aug 29 2018bgsport.net

Коментари