Свободният Мъри Стоилов и клубът във фалит

2234

За няколко часа утопичният социализъм се беше настанил в главите на някои непоправими оптимисти. Дойде новината, че Станимир Стоилов вече е свободен от ангажиментите си в Казахстан, което било знак на надеждата за ПФК Левски, пише в свой коментар колегата Владислав Колев от livesport.bg. Тези, които са си го мислили сериозно, от детската градина ли са? Вече и фауната в африканската джунгла е наясно, че „синият“ клуб е в състояние на полуфалит, пари няма, а част от организираните привърженици на клуба започна да се бунтува.
Вие Станимир Стоилов за какъв го помислихте? След парите, изкарвани години наред в бившата съветска република, сега Мъри няма да иска и да погледне празния чувал на Спас Русев.Мълния: Грандиозни промени в Левски, сменя се собственосттаИзвънредни промени в Левски се очакват днес, съобщи агенция „Блиц“, като се позова на абсолютно сигу…Jan 18 2019bgsport.net

Не иска да го гледа и настоящият треньор на Левски Славиша Стоянович, който от известно време не е на себе си, виждайки и чувайки какво става на „Герена“.
„На мен винаги ми е приятно, когато става дума за Левски. Сега обаче тимът си има треньор, който трябва да води подготовката, трябва да готви тима за следващия кръг и по никакъв начин не трябва да се създава напрежение и не искам да се създава такова с моето име. Левски си има треньор и той трябва успешно да завърши сезона“, каза Стоилов пред „Дарик““.
Той допълни, че има още няколко дни работа с Астана и след това ще си търси отбор в чужбина. Нормално, логично. Свикнал е на друг стандарт, материална база, условия за работа. Тук няма да има нищо, освен интриганти, които да му пречат на работата. Ако дотогава Левски не фалира.

Въобще бляновете Мъри – Наско сега са вече една отровна носталгия, която само ще мъчи левскарските души. Клубът е в такова състояние, че дори и с погача да канят и Наско Сираков обратно на работа, той трябва да е луд, за да се съгласи. А Сираков със сигурност не е луд, напротив. Както и Мъри.
Сега, освен да спасява фалита, на Левски му е нужно да се оглежда за РЕАЛЕН заместник на Славиша Стоянович, защото е ясно, че скоро и него няма да го има.
Но там не могат да се надяват на чудеса, защото футболните хора много бързо разбират къде има пари и къде няма…
И друго. Отговорните фактори в Левски очевидно се опитват да прикриват от привържениците горчивата истина за състоянието на клуба. Така не помагат на никого.
А влизат в ролята на Александър Томов, чийто нос порасна от София до Бургас, баламосвайки феновете на ЦСКА за състоянието на клуба.Тодор Батков: Няма да се допусне Левски да фалираТодор Батков заяви, че в Левски не бива да се допуска варианта за обявяване на фалит и последване съ…Jan 17 2019bgsport.net

Коментари