„Синята“ легенда Кирил Ивков не можел да яде заради Роси: Бях му бесен, обиди клуба и държавата ни

1934

Един от емблематичните защитници на Левски в миналото – Кирил Ивков, очевидно е в значително по-добро настроение след успешната серия на отбора в последните мачове.
Легендата на Левски и член на Надзорния съвет на клуба, обаче отново коментира бившия треньор на „сините“ – Делио Роси. Ивков си беше дал оставката именно заради италианеца, но си промени решението с назначаването на Славиша Стоянович.
Бях изключително ядосан на треньора Делио Роси. Той направи неща, които обидиха клуба и държавата. Много тежко изживявавам мачовете.
След такива срещи се прибирах вкъщи и не можех да вечерям, карах се с жена си. Успехите, които Левски постигна при новия треньор Славиша Стоянович, ме накараха да променя решението си“, сподели Ивков пред „Тема спорт“.Мълния от „Герена“: Левски с изненадващ трансфер, взе нов бразилец. Луан Виана парафира със „сините“Бразилският нападател Луан Виана подписа дългосрочен договор с ПФК Левски. Роденият през 1996 година…Sep 6 2018bgsport.net

В същото време НКП Левски съобщи на сайта си предстоящата в петък среща на феновете със Славиша Стоянович и Асен Букарев.
Вижте съобщението на феновете, публикувано без редакторска намеса:
„Левскари, с удоволствие ви съобщаваме, че старши треньорът на Левски Славиша Стоянович и Асен Букарев приеха поканата да се срещнат със „сините“ привърженици. Двамата ще посетят магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23 този петък в 19:30 часа.
Наставникът на лидера в първенството ще отдели време на всички посетили срещата за снимки, автографи и ще поговори с нас за това, което ни вълнува около любимия отбор.
Нека посрещнем Славиша подобаващо и да го накараме да усети силата на голямото левскарско семейство!
Очакваме ВИ,
Петък, 7 септември, 19:30 часа, в НКП!“Голям проблем зрее на „Герена“: Част от звездите на „Левски“ могат да си тръгнат скоро без париЦели шестима играчи на Левски са с изтичащи договори в края на сезона и ако не искат „сините“ да ги …Sep 6 2018bgsport.net

Коментари