Нов шамар за Левски от Спас Русев

Собственикът на футболния Левски Спас Русев заяви в ефира на „Диема“, че Тодор Батков, според него, заслужава да му бъде издигнат паметник на стадион „Георги Аспарухов“.
Ето какво още каза Русев:
„На Тодор Батков би трябвало да му направят паметник на стадиона. Той инвестира повече от 50 милиона в клуба, разби си бизнеса, здравето, направи какво ли не, а накрая бе освиркван и обиждан.
Сега се готви нова смяна на собствеността в клуба, като това се очаква да стане на Общото събрание на 6 март, когато Спас Русев ще прехвърли акциите си на Васил Божков, добавя медията.Георги Дерменджиев каза истината: В Левски 10 години само се обещаваСтарши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе представен официално в ролята си на наставник на „с…Feb 12 2019bgsport.net

Русев призна още, че за Левски ще е добре да има смяна на собствеността.
Такава официално се очаква на 6 март, когато има общо събрание на акционерите. Новите босове вече кадруват в клуба, като тяхно назначение е изпълнителният директор Павел Колев.
Батков бе начело на Левски почти десетилетие, като за този период отборът влезе в груповата фаза на Шампионската лига и игра четвъртфинал за Купата на УЕФА.
Днес ситуацията е доста различна и „сините“ нямат трофей от 10 години.DMS ютия: Защо в Левски всичко е измачкано (Снимки)Левски официално обяви третото си ново попълнение през 2019 година.
На „Герена“ вчера се завърна защ…
Feb 12 2019bgsport.net

Коментари