Ръководството на Левски на спешна среща с феновете, пак ще им просят пари

521
среща с феновете

Вчера се състоя среща на собственика Наско Сираков с част от привържениците на тима. Тя се проведе на „Герена“, съобщава „Тема спорт“.

На нея присъстваха представители на Тръст „Синя България“. Както е известно, фенското сдружение притежава 10 процента от акциите на клуба. Негови хора са поискали да се запознаят с финансовото състояние на клуба и фактът, че се заговори за слизане в Трета лига.

На сбирката е бил и Петър Ганев. Той е член на Надзорния съвет на клуба – влезе в ръководното тяло именно като представител на феновете. Присъствал е и Илия Христов, който е член на УС.

Наред с текущите финансови въпроси са били засегнати и други теми. За днес е насрочена нова среща на запалянковците с боса.

Възможно е в близките дни Левски да стартира нови кампании по набиране на средства. Благодарение на такива клубът успя да оцелее през миналата година.

Виж още:Лицензът на Левски зависи от Петър ХубчевИздаването на професионален лиценз за Левски ще зависи от бившия старши треньор Петър Хубчев и щаба …Apr 23 2021bgsport.net

Чужденец от новите си тръгна от Левски заради неплатени заплати, Сираков обаче е оптимистРъководството на Левски официално обяви своята раздяла с бранителя Ребин Сулака. Договорът между дв…Apr 22 2021bgsport.net

Шефове в Левски обсъждат клубът да напусне професионалния футболЛевски да се откаже от професионален лиценз за следващата спортна година и сам да отиде в трета амат…Apr 22 2021bgsport.net

Коментари