Мъри раздава синоптичните си прогнози срещу 48 бона на месец

1349
Станимир Стоилов

48 000 лева прибира Станимир Стоилов всеки месец, за да ни казва тежката истина – че времето в България през февруари е студено.

Разбира се, това не е единствената работа, която той върши. Бащата на правилния футбол също така се е заел да оценява качеството на всеки терен в България, да участва във фенски сдружения, да следи кой върти конспирации с косачките на „Герена“…

Виж, с основните си задължения обаче не се справя кой знае колко успешно. Левски записа ужасяващ антирекорд – вече няма победа в десети пореден шампионатен мач.

Илюзията, че Стоилов е на „Герена“ безкористно, че мисли само за Левски, но не и за своя джоб, разби Тодор Батков – младши, син на бившия собственик на „сините“ Тодор Батков.

„За Наско Сираков – Левски е кауза и мисия. За Мърито – Левски е 48,000 лева месечен доход, селски интриги и комисионни. Тъжно“, написа Батков-младши в профила си във Фейсбук.

Виж още:Направиха му мач по слънчице, отмениха 2 гола на Черно море, дадоха му екстра 11 минути и той пак загубиБоготреньорът Мъри Стоилов продължи най-черната серия в историята на Левски. Под ръководството на из…Feb 11 2023bgsport.net

Коментари