Стоянович с оферта, на която не може да откаже! Левски може пак да се моли на Георги Тодоров

2054
стоянович сърбия

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович изглежда е сред големите фаворити за поста национален селекционер на Сърбия. Това поне твърдят словенските медии.

След като днес се появи информация, че 51-годишният специалист е сред вариантите за „плавите“, от неговата родина бързо разнищиха случая.

Една от водещите медии в Словения – 24ur.com съобщава, че Стоянович е отказал да коментира информацията, загатвайки, че има сериозна доза истина в тиражираната новина. В материал по темата, медията твърди, че другият кандидат за селекционер на Сърбия – Владан Милоевич не би си тръгнал лесно от своя Ал Ахли, откъдето искат голямо обезщетение.

Евентуален интерес от страна на Сърбия към Стоянович, сериозно би объркало плановете на Левски. „Сините“ тъкмо изглежда намериха своя треньор, при който записаха победа над Локо (Пловдив) и загуба от Арда. Стоянович при идването си в Левски обяви, че има несвършената работа на „Герена“. Дали ще успее да я финализира, предстои да разберем.

Ако все пак се стигне до нежелан развой за Левски, на линия, както винаги, е Георги Тодоров. Този път обаче от „Герена“ доста ще трябва да му се помолят.

Виж още:Другите крачат, а Левски лети… към най-трагичния сезон в клубната си историяКолкото и да е трудно за вярване, Левски надгражда в кошмарното си представяне сезон след сезон. Спо…Dec 7 2020bgsport.net

Коментари