Вдигат тавана на заплатите в Левски

599
тавана на заплатите в Левски

Ръководството на Левски има желание да увеличи тавана на заплатите в клуба. Това би могло да се случи, след като бъде сключен договор с генерален спонсор, пише „Тема спорт“.

В момента най-високото възнаграждение на „Герена“ е 10 хил. лева. Тази сума бе закована, след като акциите попаднаха в Наско Сираков.

На „Герена“ от доста време чакат да се сдобият с два едри рекламодателя, които да осигурят голяма част от бюджета на тима. Анонсите от ръкоковдните фигури бяха, че това ще се случи до края на октомври. Десетият месец в календара обаче изтече, а вече и ноември е преполовен, но това още не се е случило. В клуба вярват, че през тази седмица ще има развитие по договорите.

Вече стана ясно, че Левски чака за генерален спонсор чуждестранна строителна компания. Освен това се чака сделка и с българска букмейкърска къща, която също да налива пари в клуба.

Едно от първите неща, които Левски ще направи след осигуряването на свежи средства, е да реши казуса с бившия си старши треньор Петър Хубчев. Той все още се води на тази длъжност, поради което Славиша Стоянович се води спортен директор.

През зимата сърбинът със словенски паспорт ще може да направи селекция по свой вкус. Стоянович ще има възможност да привлече двама играчи с по-високи от настоящите възнаграждения в клуба.

Коментари