Тити се разприказва, намеси знакови фенове на Левски в скандала и се зарече да оправи дълга

264
тити левски
папазов

След едно денонощие на мълчание Константин Папазов – Тити реши да напише в социалната мрежа, защо е хвърлил оставка от ръководството на Левски.

„Благодаря за подкрепата на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се сърдя на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат веднъж завинаги всички спекулации по темата“, пише Тити.

След това разказва, че на 9 юни 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа му се е обадил и „категорично забрани и ни накара да прекратим договора с Макрон“. (Б.р. – Любо Младежа е известно име от агитката на Левски, той е сред най-старите лидери на фен клуба София Запад, който събира най-крайните привърженици. Осъждан за търговия с наркотици).

„Прави му чест, че никога не е отричал това. Причината беше съмнението, че Христо Василев – Плебея е замесен и има интереси в този договор. Договорът е бил подписан през декември 2019 от предишното ръководство, но никой не го е оспорил тогава. Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба в студиото на Спортал. Там бях провокиран, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой враг мой. До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем, кредит. Няма да оставя да ми петнят името“, пише още Папазов. (Б.р. – Христо Василев – Плебея е един от лидерите на фракцията на сините „Синя Хунта“ – Христо Василев, известен като Ицо Плебея).

След това изброява какво е направил за Левски.

„Преди 26 месеца лично аз, сам с мои контакти в Гърция и с огромен късмет. Успях да прекратя договора на Мазурек без едно евро неустойка за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на договора му беше 564 000 евро. Знаете колко струваха на клуба неустойките на Хубчев и компания, и Насиру. Сметям, че постъпката ми е била нещо нормално и не било необходимо да се фукам с нея. Сега просто се налага да си пазя честта.

Големият проблем и злобата към мен започна от мига, в който Наско Сираков обяви, че 35% от акциите той ще даде на мен. Негово лично искрено решение от сърце. Той знаеше, колко безсънни нощи и колко разговори сме водили с него, за да спасим Левски. Заедно с още десетина човека от фенските организации и разбира се Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще успея, за да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже поредната прекрасна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!“, написа Папазов.

Коментари