павел колев левскари спокойствие

Защитникът на Левски Давид Яблонски не иска да напуска България, въпреки че вече е ненужен на “Герена”. “Меридиан мач” твърди, че той е бил предложен на Лудогорец като свободен агент от лятото.

Именно тогава изтича договорът на чеха със “сините”, който със сигурност няма да бъде подновен.
Както е известно, Яблонски няма да играе за Левски до края на сезона, след като на “Герена” прецениха, че не искат футболисти, които няма да бъдат в отбора през новия сезон, да са част от тима на Георги Дерменджиев.
Яблонски искал да премине в Лудогорец най-вече заради съпругата си, която настоява да остане в България, където й харесва.Сега разбрахте ли защо Мъри Стоилов не иска и да чуе за ЛевскиEто че най-после се разбра главната причина Станимир Стоилов да отказва на Левски в последните някол…Apr 11 2019bgsport.net

Именно заради нежеланието на половинката си да живее в Азия, Давид отказа оферти от тимове от този континент през последната година.
Вероятността Яблонски да подпише с Лудогорец обаче клони към нулата, пишат от медията.
Към днешна дата “орлите” разполагат с четирима централни защитници – Козмин Моци, Рафаел Форстър, Георги Терзиев и Драгош Григоре, а на тази позиция умело играе и Антон Недялков.
Още повече, че се очаква Лудогорец да привлече класен бранител със солидна визитка по време на лятната пауза.Пак финансови главоболия на „Герена“: Ас на Левски си осигури сериозен бонус и по-голяма заплатаДобрите игри на халфа на Левски Давиде Мариани ще му донесат и солиден бонус от над 50 хил. евро, тв…Apr 12 2019bgsport.net

Коментари