Треньорът на Левски Делио Роси дава втори шанс на двама, нарочени за гонене от Герена

3022

Треньорът на Левски Делио Роси реши да даде втори шанс на Франсис Нар и Симон Сандберг. Вчера те бяха върнати в първия отбор и в дните до 15 декември, когато е последния мач на отбора, ще могат да докажат, че заслужат да останат и през пролетта.
Двамата бяха задраскани от италианския специалист в началото на месец септември. Ганайското крило все пак има около минута игра под ръководството на Роси, след като влезе като тактическа смяна при неговия дебют срещу Дунав (2:0).Петър Курдов е безжалостен към нападателите на Левски : Румънчето не става за нищо, колегата му пък е по-тромав и от менБившият нападател на Левски Петър Курдов отправи унищожителна критика към нападателите на сините Сер…Nov 15 2017bgsport.net

През тази кампания Нар има 6 мача за Левски – 2 в Първа лига и 4 в Лига Европа. В срещите от евротурнирите неизменно започваше като титуляр. В края на месец август сините му предложиха да разтрогне договора си или да премине в друг клуб. Той отказа и затова бе изваден от първия отбор.
Симон Сандберг няма мач през този сезон. За последно той игра на 18 февруари срещу Пирин, когато получи контузия в коляното. Защитникът е един от най-скъпоплатените в състава, но така и не успя да се аклиматизира.
Източник temasport.comЛегендите критикуват, но не задават правилния въпрос: Къде се намираше Левски, когато диригентската палка беше поета от маестро Роси?В последните няколко седмици редица имена в българския футбол, включително някои от така наречените …Nov 15 2017bgsport.net

Коментари