Тръст „Синя България“: Нов собственик, нов инвеститор… Кой е този човек?

1020
Тръст Синя България

Представители на Тръст „Синя България“ коментираха думите на Наско Сираков от вчера и обявиха, че не знаят кой е новият собственик на Левски.

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев говориха пред БНТ.

„Посрещаме новината с надежда, че инвеститорът е сериозен и с надежда, че има насрещна проверка какво представлява този фонд и дали е достатъчно сериозен. С надежда, че нещата около подписването на договора ще се случат, тъй като това не е факт и с доза реализъм. Казусът за стадиона… Всички очакваме позитивна развръзка и се надяваме, че ще я получим. Не знаем дали някой освен Наско Сираков знае кой е новия собственик. С ръководството на тръста въпросът не е коментиран. Нямаме представа кой стои зад това определение „нов собственик или нов инвеститор“. Остава да се надяваме, че всичко, което Наско Сираков каза да се реализира и в параметрите, които изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи“, казаха от тръста.

Виж още:Левски е с нов собственик! Наско: Човекът иде, разправя, че всичко ще е точноСобственикът на Левски Наско Сираков оповести дългоочакваната новина от всички фенове на клуба. Леге…May 24 2021bgsport.net

Коментари