Акционер в Левски: Не му искаме парите на Пеевски

333
Тръст

Тръст „Синя България“ изрази несъгласието си с полученото дарение в Левски, на стойност 500 000 лева от компанията „Интръст“, собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Фенската организация, която притежава акции в ПФК Левски, се обявява против приемането на тези средства:

Управителният съвет на Тръст „Синя България“ намира полученото дарение от фирма „Интръст“ ЕАД за неприемливо. Смятаме, че приемането му е недопустимо и призоваваме ръководството на ПФК „Левски“ АД да се откаже от него и да върне преведената сума на дарителя, а в случай, че той не желае да я приеме обратно – същата да бъде дарена за благородна кауза.

В момент, в който цялата синя общност дава буквално последните си средства, за да спаси любимия си клуб, и в който всички усилия са насочени към изваждането на клуба от политическите игри, които го превърнаха в заложник, приемането на мащабно дарение от спорна политическа личност компрометира усилията ни и борбата ни, като ни поставя и в поредна зависимост.

Виж още:Картите паднаха! Пеевски спаси Левски, „сините“ ще му целуват нозетеПФК Левски се похвали с щедро дарение от фирма на депутата Делян Пеевски. Ето какво бе съобщено от о…May 19 2020bgsport.net

Коментари