УЕФА дебне Левски с цивилни агенти, при изцепки наказанието ще е страшно

758

УЕФА е разрешила на Левски да сложи видео стена пред сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ по време на срещата реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Хайдук. Това обяви НКП на сините, който прави няколко изключително важни уточнения, касаещи бъдещето на клуба в Европа.
„Левскари, съобщаваме ви важна информация за реванша срещу Хайдук (Сплит). Моля, прочете текста докрай!
Както ви е известно, сме наказани за мача в четвъртък. Затова ПФК Левски ще постави видео стена пред Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов „, за да можем да подкрепим отбора от непосредствена близост. НКП прави организация за гледане на мача по този начин, като това е отговор и на многото запитвания, които получихме последните дни.
Тук правим важно уточнение към всеки, който смята да дойде пред сектора. Всички действия там по време на мача ще се третират от УЕФА като част от срещата. Тоест, при всякакви забранени прояви – пиротехника, бомби, расистки скандирания и знаци, емблеми, знамена, клубът ни ще бъде наказан, сякаш това се е случило на трибуните.Ангел Станков: Даниел Боримиров и Николай Митов ще изхвърчат първи от Левски!Футболният специалист Ангел Станков сподели пред ТОПСПОРТ мнението си за ситуацията в Левски към мом…Jul 17 2017bgsport.net

ВАЖНО: Левски се намира в случай на „рецидив“ и следващото наказание е изваждане от европейските клубни турнири за 2 години!
Понеже срещата с Хайдук се води високо рискова, ще има специален офицер на УЕФА (цивилен), който ще обикаля преди и по време на мача, и ще следи за забранени символи и знаци! Молим ви да помислите за евентуалните последствия!
И още една важна организация! НКП ще подкрепи първия отбор на Левски преди реванша с хърватите. Ще посетим тренировката в сряда от 18:30 ч., като ще влезем само за първите (открити) 10 минути. След това достъпът ще бъде ограничен от клуба! Елате, за да дадем кураж на футболистите ни!“Страх тресе феновете на Хайдук! Имат право на 200 билета за мача с Левски, но се отказаха да дойдат в СофияСериозен страх тресе феновете на Хайдук (Сплит). Привържениците на клуба няма да присъстват на „Геор…Jul 17 2017bgsport.net

Източник: sportal.bg

Коментари