Хубчев взе важно решение, край на експериментите със Станислав Костов

1359
Станислав Костов левски

Станислав Костов ще продължи да се готви на специален режим и в Добринище. Състоянието му все още не се е подобрило, въпреки че от юли не е участвал в мач. Тогава за последно се появи като резерва при победата над Ботев (Пд) с 3:1.

Треньорът Петър Хубчев пък бе категоричен, че повече няма да рискува със здравето му и иска той да бъде възстановен напълно. Това обаче не се случва до момента, въпреки усилията, които хвърлят на „Герена“. Така почти сигурно е, че Костов ще отпадне от сметките на Хубчев и за четирите мача, които остават до края на септември.

Три от тях са за първенство – с Черно море, Славия и Ботев (Вр). Освен това на „сините“ им предстои и гостуване на Спартак (Вн) в турнира за Купата на България. Дербито с Лудогорец пък е на 5 октомври в Разград. На „Герена“ се надяват, че до тогава проблемите на Костов с аддукторите ще отшумят напълно. Костов е нужен, за да се увеличи конкуренцията в атака. Найджъл Робър-та се справя в негово отсъствие, но същото не може да се каже за Дени Алар, който бе взет под наем от Рапид (Виена).

Коментари