Хубчев вади голямата метла

Петър Хубчев вече е треньор на Левски. Той е подписал договор още в началото на седмицата, но ще бъде обявен официално като наставник на „сините“ след мача с ЦСКА.
Бившият национален селекционер идва на „Герена“ с двама помощници – Георги Донков и Левон Апкарян. Хубчев и Донков са бивши футболисти на Левски.

Временният наставник на тима Георги Тодоров ще се върне на работа в ДЮШ, след като Хубчев седне на „горещия стол“.
Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев на няколко пъти отрече новината ни преди време и говореше за някакви войни, които уж се водят срещу клуба. Интересно е какво ще говори Колев по време на представянето на Хубчев.

Петър Кънчев Хубчев е роден на 26.02.1964 година в Гложене. Бившият защитник е юноша на Осъм (Ловеч). За този отбор има 249 мача и 26 гола. След това отива в Левски. За „сините“ записва 125 мача и 5 гола. В Германия е част от отборите на Хамбургер и Айнтрахт (Франкфурт).

Като треньор стигна до финала за Купата на България със скромния тим на Черноморец (Поморие). Постигна големи успехи и начело на Берое -вицешампион, носител на Купата и Суперкупата.
Левски има нужда от треньор, който знае как се печелят трофеи. На 1 август се навършват точно 10 години от последния трофей на „сините“ – Суперкупата на България.

Коментари