Хубчев с тежка присъда: На няколко човека от състава няма как да разчитам

333
Хубчев с тежка присъда

Наставникът на Левски – Петър Хубчев не остана много очарован от представянето на някои „сини“ футболисти при победата с 2:1 над Пирин (Разлог) в контролна среща. Специалистът не посочи имена, но обяви, че едва ли ще разчита на тях за важните мачове през тази кампания.

„Това са терените и за двата отбора. Не можем да се оправдаваме с терена. Нямахме притеснения, че може да има контузии. Тренировките бяха много тежки, но и това търсихме тук. Когато е тежко, виждаш характера.

Видях няколко човека, на които трудно ще разчитаме. Още не е завършил полусезонът, за да си правим оценки, а и не съм човекът, който да ги дава. Задържаме някакво класиране единствено заради отбора. Малко съм разочарован.

Като че ли досега сме взимали правилни решения за някои от хората. От първия кръг разчитаме на тази група. Аз няма да правя оценка на работата си. Други хора трябва да я дадат. За мен най-обективна оценка са трибуните. Професията е такава, че всичко става толкова бързо и неочаквано. Трябва да хванем всеки един шанс“, заяви Хубчев.

Коментари