Хубчев, защо не взе Фабрини в Левски?

2340
Хубчев Фабрини Левски

Този въпрос трябва да бъде задаван на ден по пет пъти на немското чудо в Левски – треньора Петър Хубчев. Защо, по дяволите, не взе Фабрини в Левски?

По румънската линия на „Герена“ италианецът бе спазарен за „сините“. Беше с подписан договор. „Синя България“ просто очакваше новината да бъде потвърдена на официалния сайт. Със снимка – с шал, с фланелка, на масата с контракта.

Да, ама не! Дойде немското чудо Петър Хубчев и отсече – този го бил гледал, не ставал за Левски, не бил ниво.

Това е много притеснително. Ако Петър Хубчев не е видял ниво във Фабрини, значи нещо много не си отбира от работата. Дипломатично казано! Италианецът е уникална класа за първа лига. За Серия А явно не, но за Първа лига… А и за Серия А е бил едно време, след като е играл и за Скуадра адзура.

А грандиозният селекционер с молива за задраскване го видяхме докъде докара Левски още преди да е почнал сезонът – отборът я извади 11 човека утре срещу Ружемберок, я не.

Ще му поиска ли някой сметка най-накрая? Или пак ще си затваря очите, както при шамара с четирите гола от отбора на дюнерджийската асоциация в Бавария?

Хубчев, защо не взе Фабрини в Левски? Отговаряй, това не е у вас или в Берое, да се правиш на велик темерут, в Левски си, отговаряй на хората!

П.П. – За подобен развой алармирахме още на 29 май:
Хубчев взе първото си ключово решение за Левски! Може ли да му изяде главата?

Борислав Хаджиев

Коментари