Примката се затяга! Камери са заснели нападателите на служителя на Левски (ВИДЕО)

521
цветан вълчев камери

Кадри от охранителните камери вероятно показват извършителите на тежкия побой над служителя на Левски Цветан Вълчев.Борят се за живота на пребития служител на ЛевскиПребитият служител в маркетинговия отдел на Левски Цветан Вълчев е с опасност за живота и в момента …Aug 21 2019bgsport.net

Те бяха излъчени в емисията новини на БТВ.

На кадрите се виждат двама души, които бягат пред портала на стадион „Георги Аспарухов“, качват се в тъмен автомобил и поемат в посока „Ботевградско шосе“.

Припомняме, че тази сутрин директорът на отдел „Маркетинг“ Вълчев бе нападнат и пребит пред офисите на Левски на стадиона.

Той е в болница в тежко състояние и с опасност за живота, има счупвания на черепа и други травми.

Клубът пусна официална позиция по тежкия инцидент, а полицията обяви в своя бюлетин, че нападателите са двама, оттеглили се в неизвестна посока.

„Ръководството и служителите на ПФК Левски са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт. Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!“, пишат „сините“ в официалния си сайт.

Коментари