Антибългарската линия на Мъри в ход – Левски се разделя с братя Цоневи

1706
Цоневи

Братята Борислав и Радослав Цоневи най-вероятно ще напуснат Левски през лятото, когато договорите им изтичат, пише „Мач Телеграф“. Ръководството на „сините“ няма да им предложи нови контракти.

Припомняме, че двамата така или иначе бяха говорили наляво и надясно из коридорите на клуба, че няма да преподпишат с Левски. Към днешна дата очевидно желанията на близнаците и ръководството се припокриват.

Така от януари Ради и Боби ще могат да преговарят с други клубове, където да отидат като свободни агенти след края на настоящия сезон. Припомняме, че двамата решиха да не преподписват с клуба и през 2016 година.

Към днешна дата ситуацията с капитана на тима Николай Михайлов е същата. Вратарят също не е получил предложение за нов договор и от януари ще може да преговаря с други клубове.

Различна е ситуацията с друг футболист, на когото контрактът изтича в края на сезона – Георги Миланов. Халфът е най-скъпоплатеният футболист на тима, а през есента направи впечатление хубавата му игра със синята фланелка. Жоро обаче се контузи. „Сините“ искат да задържат Миланов, но ще му предложат договор след като се възстанови.

Виж още:Мъри тропна по масата: Не искам никакви българиСтарши треньорът на Левски Станимир Стоилов е взел решение да не привлича нито един български футбол…Dec 9 2021bgsport.net

Коментари